Güngören Belediye Başkanı Karaman Polisleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Güngören Belediye Başkanı Karaman Polisleri Ziyaret Etti

Güngören Belediye Başkanı Karaman Polisleri Ziyaret Etti

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, polis haftası kutlamaları kapsamında Güngören'deki emniyet teşkilatlarını ziyaret etti.

10.04.2014 19:29  Güncelleme: 19:44

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, polis haftası kutlamaları kapsamında Güngören'deki emniyet teşkilatlarını ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümünü nedeniyle Güngören Kaymakamı Zafer Orhan bir dizi ziyaretlerde bulunan Şakir Yücel Karaman'ın ilk durağı İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı ve emniyet mensuplarıyla bir araya gelen Karaman, polisleri tebrik ederek, sohbet etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı ile birlikte, ilçede bulunan, Merkez Karakolu, Merter Şehit Osman Kahraman Polis Merkezi Amirliği, Tozkoparan Araştırma Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliğini ziyaret eden Şakir Yücel Karaman, tüm emniyet mensuplarının polis haftasını kutladı.

Büyük bir özveriyle çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan polislerle bir araya gelen Başkan Karaman ziyaretler sırasında görevi başındaki polis memurlarına hediyelerini takdim etti. Polislerle sohbet eden Karaman, "Toplum adına çok önemli görevleriniz var. Bu mesleği her polis memurunun büyük fedakarlıkları göze alarak yaptığını biliyoruz. Sizler sayesinde halkımız huzur içinde yaşıyor. Sizlere bu anlamda başarılar diliyorum, kolaylıklar diliyorum. Bu anlamlı günde sizin nezdinizde, ülkemizin dört bir yanında görev tapan tüm polislerimize başarılar dilerim" dedi.

Ziyaretler sonrasında Polis Haftası ile ilgili de görüşlerini dile getiren Şakir Yücel Karaman, "Demokratik hukuk devletinin vazgeçilmezi ve toplumun güvenliğini sağlayan en önemli devlet birimlerinden birisi olan emniyet teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümünü gururla kutlamaktayız. Vatanımızı ve halkımızı suç ve suçlulara karşı koruyan, bizlerin huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlayan, tüm polis teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlu olsun" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güngören Belediye Başkanı Karaman Polisleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement