Salih Gedo, Ahmet Türk ile Görüştü - Son Dakika
Yerel

Salih Gedo, Ahmet Türk ile Görüştü

Salih Gedo, Ahmet Türk ile Görüştü

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk ile görüşen Cizîrê Kantonu Dışişleri Bakanı Salih Gedo, kuzeyde yaşayan Kürtlerin sınırdan Kobani’ye geçmesinin de kendileri için büyük bir moral olduğunu söyledi.

18.07.2014 22:05

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk ile görüşen Cizire Kantonu Dışişleri Bakanı Salih Gedo, kuzeyde yaşayan Kürtlerin sınırdan Kobani'ye geçmesinin de kendileri için büyük bir moral olduğunu söyledi.

Cizire Kantonu Dışişleri Bakanı Salih Gedo, Cizire Kantonu Siyasi Komisyon Sözcüsü Dr. A. Kerim Ömer ve Rojava Koordinasyon Kurulu Üyesi Mazhar Zümrüt, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sırasında Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Februniye Akyol da hazır bulundu.

Türk, Kobani'de yaşananları anbean takip ettiklerini söyleyerek, "Kürtler zulüm altındayken ve vahşi bir saldırı ile karşı karşıyayken kimse sessiz kalmamalı. Aksi bir durumda ise büyük bir kırılma yaşanmış olur. Bu yüzden böyle büyük bir fırsat varken, bu fırsatı asla elimizden kaçırmamalıyız" dedi.

Görüşme daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salih Gedo, Ahmet Türk ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement