Salihli Belediyesi Aşure Etkinliği Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Salihli Belediyesi Aşure Etkinliği Düzenledi

Salihli Belediyesi Aşure Etkinliği Düzenledi

Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen Aşure etkinliği, Kent Meydanı’nda gerçekleştirildi.

19.11.2014 18:21

Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen Aşure etkinliği, Kent Meydanı'nda gerçekleştirildi. Muharrem ayı nedeniyle Aşure Günü düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Muharrem ayına ait güzellikleri içinde barındıran ve insanların birbirine yakınlaşmasına vesile olan aşure, yıllardır yapılan bir geleneğimiz. Son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle toplum olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Burada toplanan bütün Salihli halkının Muharrem ayını tebrik ederim" dedi.

Yapılan duanın ardından aşure dağıtımı için kazanın başına geçen Başkan Zeki Kayda, kapağı açınca aşçıların Ay-Yıldız bayrak motifi sürpriziyle karşılaştı. Başkan Kayda'nın ikramıyla başlayan aşure etkinliğinde, Bizim Ev Sosyal Tesisleri aşçıları tarafından hazırlanan 1500 kişilik aşure, Kent Meydanı'nda vatandaşlara dağıtıldı.

Salihli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aşure etkinliğine, Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya, İrfan Akarsu, Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca, Nuri Kaya, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Belediye Birim Müdürleri ile Belediye Personeli, Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan Başkan Zeki Kayda, Kent Meydanı'nda Milliyetçi Hareket Partisi Salihli İlçe Teşkilatı, Salihli Ülkücü İşçiler Derneği ile Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen aşure etkinliklerine de katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Belediyesi Aşure Etkinliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement