Salihli Deve Güreşleri ile Şenlenecek - Son Dakika
Yerel

Salihli Deve Güreşleri ile Şenlenecek

Salihli Deve Güreşleri ile Şenlenecek

Ege Bölgesinde büyük ilgi gören deve güreşleri, bundan sonra Salihli'de de deve güreşi sevenlerle buluşacak.

14.10.2014 23:33  Güncelleme: 00:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Bölgesi'nde büyük ilgi gören deve güreşleri, bundan sonra Salihli'de de deve güreşiseverlerle buluşuyor. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın himayesinde, Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya öncülüğünde organizasyon sorumluları Erhan Başyiğit, Ahmet Gürlek ve Mustafa Oduncuoğlu tarafından düzenlenecek olan Salihli Deve Güreşleri'nin 8 Mart 2015 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Salihli'de ilk defa böyle bir organizasyon gerçekleştirileceğini belirten Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, vatandaşlardan deve güreşleri düzenlenmesi yönünde çok talep geldiğini, bu güreşlerin yapılması için hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Organizasyon sorumlusu Erhan Başyiğit ise Salihli'de ilk defa yapılacak olan güreşler için şimdiden bir çok başvuru olduğunu, güreşlere 120 devenin katılmasını beklediklerini açıkladı.

Organizasyon sorumlusu Erhan Başyiğit, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda ile Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, İrfan Akarsu, Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca ve Yalım Şenkaya'ya üzerinde isimleri yazılı olan birer poşu hediye ederek teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Deve Güreşleri ile Şenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement