Saltukova'da TOKİ Konutları Sahiplerine Teslim Edildi - Son Dakika
Yerel

Saltukova'da TOKİ Konutları Sahiplerine Teslim Edildi

Çaycuma'ya bağlı Saltukova beldesinde TOKİ'nin yapımını tamamladığı 251 konut, kura çekilişleri yapılarak sahiplerine teslim edildi.

31.01.2014 16:05

Çaycuma'ya bağlı Saltukova Beldesi'nde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 251 konut, kura çekilişleri yapılarak sahiplerine teslim edildi.

Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Çok Programlı Lisesi Salonu'nda düzenlenen kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, konut için ilçeden çok sayıda müracaat olduğunu söyledi.

Konutlardan 11'inin satılmadığını ilerleyen günlerde onlarında satılacağını anlatan Düzlü, "TOKİ için ayrılan arazi çok büyük. Türkiye'de bu kadar arazisi olan TOKİ konutu yok. TOKİ spor, eğitim ve bir kentin gereği olan altyapısıyla ve sosyal alanlarıyla güzel bir kent merkezi konumuna gelecek. Bizim amacımız çocuklarımızı en güzel yerlere yetiştirip geleceğe hazırlamaktır. Çarpık kentleşme arasında yetişen çocuklarla ile planlı kentlerde yetişen çocuklar arasında çok farklar var. Allah nasip ederse bu projelerin devamı gelecek" diye konuştu.

Düzlü'nin konuşmasının ardından noter huzurunda kura çekimine geçildi. Kura çekiminde ev sahibi olmaya hak kazananlar, sevinç gözyaşlarıyla mutluluklarını yakınları ile paylaştı. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saltukova'da TOKİ Konutları Sahiplerine Teslim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement