Sami Bayrak'tar'ın Adı Yaşatılacak - Son Dakika
Yerel

Sami Bayrak'tar'ın Adı Yaşatılacak

Adanaspor'un hayatını kaybeden eski teknik direktörlerinden Sami Bayraktar'ın isminin Adana'daki bir spor tesisine verileceği bildirildi.

23.05.2013 18:14

Adana spor'un hayatını kaybeden eski teknik direktörlerinden Sami Bayraktar'ın isminin Adana'daki bir spor tesisine verileceği bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, yazılı açıklamasında, 20 Eylül 1981'de İstanbul'daki Fenerbahçe maçından sonra otobüsle Adana'ya dönerken, Niğde'ye bağlı Çiftehan beldesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Sami Bayraktar'ın adının bir spor tesisine verileceğini belirtti.

Sami Bayraktar'ın adının verileceği uygun tesis için araştırmaların başladığını kaydeden Hadi, " Adanaspor'a futbolcu ve antrenör olarak önemli katkı sağlayan, birçok sporcunun yetişmesinde ve milli takımlara kazandırılmasında emeği bulanan Sami Bayraktar'ın adı, Vali Coş'un talimatıyla bir spor tesisine verilecek" ifadesini kullandı.

Sami Bayraktar ile aynı kazada Adanaspor'un genç takım oyuncularından Hakan Ece, Rafet Akkaya ve Faik Algan da yaşamlarını kaybetmişlerdi. - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sami Bayrak'tar'ın Adı Yaşatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement