Şampiyona Yoğun İlgi - Son Dakika
Spor

Şampiyona Yoğun İlgi

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe'nin yarın Kardemir Karabükspor ile sahasında yapacağı son maçın biletlerine sarı lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi Maç biletleri, 11 Mayıs Pazar günü yapılacak şampiyonluk kutlamasında da geçerli olacak.

08.05.2014 12:54

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe'nin, Kardemir Karabükspor ile yarın sahasında oynayacağı son maçın biletleri genel satışa sunuldu.

Biletlere yoğun ilgi gösteren sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarının Kadıköy'de bu sezon oynayacağı son maçta tribündeki yerlerini alabilmek için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Biletix gişesinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Fenerbahçe kongre üyeleri ve premium kart sahiplerine 6 Mayıs Salı, kongre üyeleri, premium, platinium, gold ve clasic Fenerbahçe Kart ile Fenercell faturalı hat sahipleri için dün satılan 50 ile 280 lira arasında değişen biletlerinin genel satışına bugün başlandı.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yayımlanan açıklamada, satışların yalnızca stadyum gişelerinden yapılacağı duyurularak, Migros tribün biletlerinin Migros mağazası önü gişesinden, Fenerium alt tribün biletlerinin Bağdat Caddesi büyük Fenerium mağazası altındaki stat gişesinden, Fenerium üst tribün biletlerinin de Şefik Bey Sokak'ta bulunan stat gişesinden alınabileceği duyuruldu.

Ayrıca, bilet satışlarında kimlik fotokopisi getirilmesinin zorunlu olduğu ve Kardemir Karabükspor maçı için alınacak biletlerin, 11 Mayıs Pazar günü statta yapılacak şampiyonluk kutlamasında da geçerli olacağı duyuruldu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şampiyona Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement