Samsun Büro Memur-Sen'den Kılıçaslan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Samsun Büro Memur-Sen'den Kılıçaslan'a Ziyaret

Samsun Büro Memur-Sen\'den Kılıçaslan\'a Ziyaret

Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun İşkur İl Müdürü Hasan Kılıçaslan'ı ziyaret etti.

08.12.2014 09:23  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette Samsun İşkur İşyeri Temsilcisi Kamil Koçak'ta katıldı.

Karabiber, Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu olarak kamudaki kurum ve kuruluşların amir ve yöneticileri ile çalışanların hak ve sorunlarının çözümü noktasında sürekli istişareler halinde olduklarını, çalışanların hak ve özgürlükleri noktasında yetkili ve etkili sendikacılık yaptıklarını, İşkur'da çalışan memurların refah içerisinde çalışma ortamının sağlanarak hizmetin daha verimli sunulmasına katkıda bulduklarını. Sosyal faaliyetlere önem vererek sosyal ve kültürel sendikacılık anlamında birçok yenilikler yaptıklarını. Söyledi.

Kılıçaslan, Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duydum. Teşekkür ederim. Kurumumuz yoğun iş temposu içerisinde hizmet vermektedir. Kurum olarak personelin en iyi şartlarda çalışmasını amaçladıklarını belirten Kılıçaslan, personelin sorunlarının çözümü noktasında hertürlü çalışmanın titizlikle yapıldığını, söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsun Büro Memur-Sen'den Kılıçaslan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement