Samsun'da Silahla Yaralama Davasında Karar - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Silahla Yaralama Davasında Karar

Samsun'da bir kişiyi tabancayla yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanık 9 yıl 7 ay hapse mahkum oldu, olayı azmettirdiği öne sürülen sanık beraat etti.

07.04.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da bir kişiyi tabancayla yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanık 9 yıl 7 ay hapse mahkum oldu, olayı azmettirdiği öne sürülen sanık beraat etti.

İlkadım ilçesinde geçen yıl Murat Y'nin tabancayla vurularak yaralanmasına ilişkin tutuklanan Abdullah E. ile olayı azmettirdiği öne sürülen tutuksuz sanık Mikail Y'nin yargılanmasına Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.

Duruşmaya, Kastamonu Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Abdullah E. ile başka bir suç nedeniyle İnebolu Cezaevinde tutuklu bulunan Mikail Y, Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Duruşmada, sanıkların avukatları da hazır bulundu.

Öldürme niyetinin bulunmadığını belirten sanıklardan Abdullah E, "Öldürmek isteseydim öldürürdüm. Bir an paniğe kapılarak arkamı dönerek ateş ettim. Beraatımı ve tahliyemi istiyorum" dedi.

Diğer sanık Mikail Y. ise kimseyi azmettirmediğini savunarak beraatını talep etti.

Savunmaların ardından mahkeme heyeti, sanıklardan Abdullah E'yi 9 yıl 7 ay hapis cezasına mahkum etti. Heyet, diğer sanık Mikail Y'nin de beraatına karar verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da Silahla Yaralama Davasında Karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement