Samsun'daki Doktora Silahlı Saldırı - Son Dakika
Yerel

Samsun'daki Doktora Silahlı Saldırı

Samsun'da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Opr. Dr. Kamil Furtun'un adı görev yaptığı Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinin bulunduğu sokakta yaşatılacak.

03.06.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Opr. Dr. Kamil Furtun'un adı görev yaptığı Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinin bulunduğu sokakta yaşatılacak.

İlkadım Belediyesi Meclis toplantısında Furtun'un adının Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinin bulunduğu sokağa verilmesi  oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaptığı açıklamada, Opr. Dr. Furtun'un menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Hastanenin bulunduğu Civan Sokağı'nın adının "Opr. Dr. Kamil Furtun" olarak değiştirilmesi kararı aldıklarını bildiren Tok, Furtun'un adını daima yaşatacaklarını vurguladı.

Tok, kararın Furtun'un ailesinin onayı ile alındığını belirterek, şunları dile getirdi:

"İlkadım Belediyesi olarak ailesine gerçekleştirdiğimiz taziye ziyaretinde eşinden aldığımız onay ile merhum Opr. Dr. Kamil Furtun kardeşimizin görev yaptığı hastanenin bulunduğu Civan Sokak'a Opr. Dr. Kamil Furtun ismini verme kararı aldık. Kendisi sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir dostumuz, kardeşimizdi. Görevi başında hayatını kaybederek şehit olan kardeşimizin adının yaşatılması adına bizler de üzerimize düşeni yaptık. Karar meclisimizde tüm partilerin oy birliği ile kabul edildi. Böylesi anlamlı bir karara imza atmaktan gurur ve onur duyuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'daki Doktora Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement