Samsun'dan Aydınspor İçin Geldi - Son Dakika
Yerel

Samsun'dan Aydınspor İçin Geldi

Samsun\'dan Aydınspor İçin Geldi

Aydın 1.Amatör Küme ekiplerinden Aydınspor ‘un Samsun 1.Amatör Lig ekiplerinden Belediye Evleri Karşıyakaspor’dan transfer ettiği Soner Karabatak’ın transfer hikayesi ilginç bir şekilde gelişti.

18.08.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın 1.Amatör Küme ekiplerinden Aydınspor 'un Samsun 1.Amatör Lig ekiplerinden Belediye Evleri Karşıyakaspor'dan transfer ettiği Soner Karabatak'ın transfer hikayesi ilginç bir şekilde gelişti.

1995 doğumlu genç oyuncu, Aydın'da yaşayan dayısının Aydınspor Başkanı Aydın Çepni'yi yakından tanımasından dolayı transfer oldu.

Orta sahada forma giyen ve sol ayağını iyi kullanan genç oyuncu antrenmanlarda sergilediği performansla dikkat çekerken, Samsun'dan Aydınspor forması giyebilmek için geldiğin altını çizdi. Dayısının, Aydınspor Başkanı Aydın Çepni'yi tanıdığını ifade eden Soner Karabatak, "Bu sayede transfer oldum. Şu anda Aydın'da dayımın yanında kalıyorum. Sezon hazırlıkları iyi gidiyor. Uyumu sağlamaya başladık" dedi.

Aydınspor'un Türkiye çapında tanındığına dikkat çeken genç orta saha oyuncusu, "Her oyuncu böyle köklü bir takımda oynamak ister. İlk amacım kulübüme faydalı olabilmek. Genç arkadaşlarla ve tecrübeli ağabeylerimizle aramızda tatlı bir rekabet var. Tam olarak uyumu sağladığımızda takım olarak çok daha iyi olacağız. Hocamızın da ilk antrenmanımızda dediği gibi armamız için savaşacağız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun'dan Aydınspor İçin Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement