Samsung'dan Kablosuz Kulaklık: Gear Circle - Son Dakika
Teknoloji

Samsung'dan Kablosuz Kulaklık: Gear Circle

Gün geçmiyor ki Güney Kore kökenli elektronik devi Samsung'dan bir ürün daha duymayalım, sırada kablosuz kulaklık Gear Circle var.Samsung'un birkaç gün önce yeni tanıttığı, 3G özelliği olan Gear S akıllı saat ile beraber gösterdiği kablosuz kulaklık Gear Circle güzel bir tasarım örneği. Akıllı cihazlara Bluetooth üzerinden bağlanan kulaklık sadece ve ince bir yapıya sahip.Gear Circle, kullanmadığınız zaman bile boynunuzda modern görünümlü bir kolye gibi duracak şekilde tasarlanmış.

31.08.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gün geçmiyor ki Güney Kore kökenli elektronik devi Samsung'dan bir ürün daha duymayalım, sırada kablosuz kulaklık Gear Circle var.

Samsung'un birkaç gün önce yeni tanıttığı, 3G özelliği olan Gear S akıllı saat ile beraber gösterdiği kablosuz kulaklık Gear Circle güzel bir tasarım örneği. Akıllı cihazlara Bluetooth üzerinden bağlanan kulaklık sadece ve ince bir yapıya sahip.

Gear Circle, kullanmadığınız zaman bile boynunuzda modern görünümlü bir kolye gibi duracak şekilde tasarlanmış. Kulaklık bölümlerinin uçlarındaki manyetik kilit ile birleşen Circle tamamen kapanarak adı gibi bir çembere dönüşüyor. Ama tabii ki Gear Circle'ı kolye gibi taşımak zorunda da değilsiniz, pratik yapısı sayesinde cebinizde veya çantanızda da kablolar karışmadan taşımak mümkün.

Siyah, beyaz ve mavi olarak üç renkte üretilen Gear Circle ile hem kablosuz müzik dinlemenin keyfini çıkartabilir, hem de akıllı telefonunuzdan gelen aramalara cevap verebilir veya telefona sesli komut gönderebilirsiniz. Ayrıca boynunuzdayken bile titreşim özelliği sayesinde gelen aramaları, mesajları ve uyarıları kolayca farketmek mümkün. Samsung'un son teknoloji ürünü piyasaya Ekim ayında çıkacak.

Eğer Gear Circle ile beraber kullanmak için son teknoloji ürünü bir akıllı telefon arıyorsanız, aceleyle bir şey satın almadan önce biraz bekleyin ve önce bu linkteki yeni Samsung telefon haberine bir bakın.

The post Samsung'dan Kablosuz Kulaklık: Gear Circle appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Samsung'dan Kablosuz Kulaklık: Gear Circle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement