Samsung'dan Kapaklı, Çift Ekranlı ve Akıllı Telefon! - Son Dakika
Teknoloji

Samsung'dan Kapaklı, Çift Ekranlı ve Akıllı Telefon!

Samsung\'dan Kapaklı, Çift Ekranlı ve Akıllı Telefon!

Güney Koreli üretici devlerinden Samsung, kapaklı, çift ekranlı ve akıllı telefon modeli Galaxy Golden'in 2.nesli üzerinde çalışıyor!

20.10.2014 11:21

Güney Koreli üretici devlerinden Samsung, kapaklı, çift ekranlı ve akıllı telefon modeli Galaxy Golden'in 2.nesli üzerinde çalışıyor! İşte detaylar…

Akıllı telefonların öncesinde yaş, tarz ve cinsiyet farklılıklarına göre kullanıcılar beğenisini kazanan telefonu satın alırlardı. Kapaklı, kızaklı veya akıllı telefonlara benzerliğiyle dikkat çeken düz kasalar, tercih kriterleri olarak değerlendirilirdi; tabi o zaman bu günümüz teknolojindeki kadar ince teknik özellikler, işlemciler, kameralar veya pil gücü bu kadar önemli değildi.

Geçtiğimiz yıl Güney Koreli akıllı cihaz ve elektronik üreticilerinden Samsung, Android işletim sistemli ve kapaklı akıllı telefon modeli Galaxy Golden'i tanıtmıştı. Ülkemizde satışa sunulmayan kapaklı akıllı telefonun 2.neslini TENAA ortaya çıkardı. Çin'in FCC olarak tanınan TENAA, cihazın birkaç fotoğrafı ve teknik özelliklerini kendi sitesinde paylaştı.

TENAA tarafından elde edilen bilgilere göre Galaxy Golden 2, 3.9 inç büyüklüğünde AMOLED teknolojili ekrana sahip ve gücünü Qualcomm'un Snapdragon 801 yonga setinden alıyor. 2 GB Ram, 16 GB OIS kamera ile dikkat çeken Golden 2'de 2.7 Megapilsel çözünürlüğünde bir de ön kamera bulunuyor.

Android 4.4.4 KitKat işletim sistemli akıllı telefonunun 173 gram ağırlığında olduğu bilinirken piyasaya ne zaman sürüleceği ve ülkemize gelip gelmeyeceği hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Yeni gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Sızıntı görselleri galerimizden gezinebilirsiniz.

The post Samsung'dan Kapaklı, Çift Ekranlı ve Akıllı Telefon! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Samsung'dan Kapaklı, Çift Ekranlı ve Akıllı Telefon! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement