Samsung Galaxy Note Edge, 22 Aralık'da Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy Note Edge, 22 Aralık'da Geliyor

Samsung Galaxy Note Edge, 22 Aralık\'da Geliyor

Samsung'un merakla beklenen phablet sınıfı akıllı telefon ürünü Galaxy Note Edge, 22 Aralık'ta Türkiye'de satışa çıkıyor.

18.12.2014 10:15

Samsung'un merakla beklenen phablet sınıfı akıllı telefon ürünü Galaxy Note Edge, 22 Aralık'ta Türkiye'de satışa çıkıyor.

Kıvrımlı ekrana sahip akıllı cihazlara farklı bir bakış açısı getiren Samsung Galaxy Note Edge modelini bir süredir ülkemizde bekliyoruz. Yaz sonu duyurulan cihaz geçen ay yurtdışında satışa çıkmıştı ama Türkiye'deki satışa çıkış tarihi tam belli değildi. İşte şimdi o tarih belli oldu; 22 Aralık.

İlk duyurulduğunda ayrıntılı bilgilerini verdiğimiz Galaxy Note Edge, Samsung'un bir diğer popüler phablet cihazı olan Galaxy Note 4'e teknik olarak çok benziyor. Ama en önemli farkı ekranın sağ tarafının kavisli olması ve çeşitli menü kullanımları için değişik bir yüzey sunması.

Galaxy Note Edge'in tanımlanan renk seçenekleri arasında da "Kömür Siyahı" ve "Buz Beyazı" mevcut. Bu iki renkle mi kalınacak, yeni renkler eklenecek mi, şimdilik bilmiyoruz. KDV dahil 2,799 TL'ye satılacak olan ürün, aynı Galaxy Note 4 gibi çok ilgi çekecek, ona eminiz.

Bu arada, Galaxy Note 4 modeli için de Snapdragon 810 işlemci kullanan bir yeni versiyon çıkacak.

The post Samsung Galaxy Note Edge, 22 Aralık'da Geliyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy Note Edge, 22 Aralık'da Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement