Samsung Galaxy S6 Edge'e İncelemelerde Ne Dediler? - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy S6 Edge'e İncelemelerde Ne Dediler?

Samsung Galaxy S6 Edge\'e İncelemelerde Ne Dediler?

Yılın en dikkat çekici modellerinden olan S6 Edge ile ilgili ilk yorumlar.

29.03.2015 17:17
Mahmut Saral - -

Samsung'un Barselona'da gerçekleştirdiği Unpacked 2015 etkinliğinde ilk kez görücüye çıkardığı telefon modellerinden olan ve ön siparişe sunulmasıyla birlikte büyük ilgiyle karşılaşan telefonu Galaxy S6 Edge, Nisan ayından itibaren 2999 TL fiyat etiketiyle ülkemizde de satışta olacak.


Note Edge ile kıyaslandığında daha ince ve şık bir tasarıma sahip olan cihaz, aynı zamanda çift taraflı kavisli ekranıyla da hem sol hem de sağ elini kullanan teknolojiseverlere hitap ediyor. Tabii teknik özellikleri de an itibarıyla oldukça yüksek.


Peki bu ürünün ilk incelemelerinde neler söyleniyor? İşte bazı yorumlar...


CNET, telefonun gövdesini saran ekranıyla birlikte şimdiye kadar görülmüş en şık Samsung telefonu olduğunu belirtiyor. Öte yandan bu şık görünüşün eksileri olarak da yüksek fiyat, batarya değişiminin olmaması ve hafıza kartına yer verilmemesini gösteriyor.


Stuff.TV ise, cihaza 5 tam yıldızı layık görüyor. Başarılı tasarımı, harika ekranı ve yüksek performansından etkilenen site, cihazın eksi taraflarında ise özellikle fiyatı, hafıza kartı girişinin olmamasını ve var olan temaların pek etkileyici olmamasını gösteriyor.


Mashable, "Zekice tasarlandı ve akıllıca pazarlanıyor" dediği S6 Edge'in kavisli ekranını ve tasarımını çok beğenmiş. O da diğer siteler gibi cihazın pahalı olmasından yakınıyor.


Techradar ise, telefonun hafif ve kullanışlı olduğunu belirterek yeni nesil bir ekrana sahip olduğunu söylemiş. Eksi tarafta ise, pil ömrünü ve Touchwiz arayüzün hala geliştirilmesi gerektiğini not etmiş.


Galaxy S6 Edge'i yerden yere vurdular


Siz bu telefonu merak ediyor musunuz?


Yakın zamanda telefonun incelemesiyle karşınızda olacağız. İsterseniz Barselona'da yaptığımız ilk bakış videosuna göz atabilirsiniz. İyi seyirler.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy S6 Edge'e İncelemelerde Ne Dediler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement