Samsung Gearvr Aralık'da Piyasaya Çıkıyor - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Gearvr Aralık'da Piyasaya Çıkıyor

Samsung Gearvr Aralık\'da Piyasaya Çıkıyor

Sanal gerçeklik cihazları ile ilgilenenlere güzel haber, Samsung'un açıklamasına göre GearVR gözlüğü Aralık ayında satışa sunulacak.

15.11.2014 16:38

Sanal gerçeklik cihazları ile ilgilenenlere güzel haber, Samsung'un açıklamasına göre GearVR gözlüğü Aralık ayında satışa sunulacak.

Samsung'un sanal gerçeklik gözlüğü GearVR'ı sizlere daha önce de göstermiştik. Görünüş olarak Oculus Rift'i, çalışma prensibi olarak ise Google'ın Cardboard'unu andıran GearVR'ın piyasaya çıkış ve fiyatı konusunda açıklamalar gelmeye başladı.

Oculus firması ile ortak çalışmanın sonucu olan sanal gerçeklik gözlüğünün özellikle geliştiricilerin kullanımı için planlanmış "Gear VR Innovator Edition" isimli modeli, yapılan açıklamalara göre Aralık ayının ilk yarısında ABD'de satılmaya başlanacak. Açıklama iki farklı Samsung GearVR cihazının varlığına işaret ediyor. Bunlardan biri, henüz gösterilmeyen bir Bluetooth oyun kumandasıyla geliyor ve fiyatı 250 Dolar olacak. Tek başına gözlük versiyonu ise, kardeşinden 50 Dolar daha düşük olacak, yani 200 Dolar.

Tabii gözlüğün şimdilik Galaxy Note 4 olmadan bir işe yaramadığını düşünürsek, denemek isteyen kullanıcılar için fiyatlar biraz pahalı gelebilir. Sadece Galaxy Note 4 ile çalışması sayesinde raflarda GearVR ve Galaxy Note 4'lerin beraber satıldığı paketler de görümek mümkün. Gear VR ile çalışmalar yapmak isteyen geliştiriciler, buraya tıklayarak gidecekleri Oculus sitesindeki "Oculus Mobile SDK for Gear VR" yazılım geliştirme kitini indirmeliler.

The post Samsung GearVR Aralık'da Piyasaya Çıkıyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Samsung Gearvr Aralık'da Piyasaya Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement