Samsung'un Eco Bubble Teknolojisi Tüm Evleri Fethediyor - Son Dakika
Güncel

Samsung'un Eco Bubble Teknolojisi Tüm Evleri Fethediyor

Samsung\'un Eco Bubble Teknolojisi Tüm Evleri Fethediyor

Yeni Ecobuble çamaşır makinesi çamaşır yıkamada bir devrim yaratıyor.

12.02.2013 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung'un yeni Eco Bubble çamaşır makinesi yepyeni dış görünümü ve en son teknolojisi ile hem enerjiden hem de paradan tasarruf ettiriyor

Dijital ev aletlerinde dünya lideri olan Samsung Electronics Co. Ltd., Eco Bubble teknolojili "Yeni Eco Bubble Çamaşır Makinesi" ile evde çamaşır yıkamada "en son teknolojiyi" tüketicileri ile buluşturuyor.

Samsung'un yeni çamaşır makinesi birinci sınıf tasarım, ileri teknoloji ve daha önceden başka hiçbir çamaşır makinesinde görülmemiş bir fonksiyonellik sunuyor. Bu özellikleri ile farklı yaşam tarzlarına kolayca uyum sağlayıp, kullanıcıların yaşam kalitesini de arttırarak hayatlarının vazgeçilmez bir parçası haline geliyor.

Samsung Yeni Eco Bubble Akıllı Çamaşır Makinesi, hem sizi hem de evinizi anlıyor.

Samsung'un yeni Eco Bubble çamaşır makinesinin her bir parçası, çamaşır yıkama deneyimini daha da zenginleştirmek amacıyla tasarlandı. Bu yeni ürün, etkin enerji tüketiminin yanı sıra en hassas ve narin çamaşırları özenle yıkıyor, lekelerle savaşırken, giysileri de koruyor.

Samsung Electronics Türkiye, Tüketici Elektroniği Direktörü Lemi Paksoy, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Çamaşır yıkamak ev işlerinde hem en sevilmeyen ve tüketicilerin gözünü korkutan işlerden biri hem de en önemli ihtiyaçlarının başında gelir. Bu yüzden, çamaşır yıkamaya karşı olan tutumu değiştirmeye yardımcı olacak performans, tasarım ve rahatlık açısından güçlü bir çamaşır makinesi yaratmak bizim için önem taşıyordu. Eco Bubble Çamaşır Makinesi tüketicilerin, enerji ve para tasarrufu yapmalarına imkan sağlayan teknolojisi ile benzersiz bir performans sunarak, şık tasarımı ile de her evin tarzına uyum sağlayarak işte tam da bu görevi üstleniyor ." dedi.

İleri Teknoloji, Daha Düşük Derecelerde Etkin Yıkamayı Mümkün Kılarak Giysilere Daha Fazla Özen Gösterilmesini Sağlıyor

Giysilerin aşınmasında en önemli nedenlerin başında yıkama geliyor. Sıcak su ve yüksek devirde yıkama, çamaşırları tamamen temizlemek için kullanılan kaçınılmaz bir yöntem olarak görülmesine rağmen, bu yöntem nedeniyle giysilerin kumaşları daha hızlı aşınıyor ve daha fazla enerji tüketimine neden oluyor. Samsung'un yeni Eco Bubble çamaşır makinesi düşük ısıda üstün yıkama performansı sunan teknolojisi ile tüm bu anlayışı kökünden değiştiriyor.

Samsung Eco Bubble teknolojisi yıkama programı başladığında hava ve suyu köpük oluşturmak için kullanıyor ve deterjan hızla eriyerek, oluşan köpükler sayesinde çamaşırlara daha hızlı ve eşit bir şekilde nüfuz ediyor. Eco Bubble teknolojisinin oluşturduğu köpükler deterjanın makinedeki çamaşırların ipliklerine kadar işlemesine yardımcı oluyor ve çok daha düşük derecelerde çok daha güçlü bir yıkama sağlıyor; her bir yıkamada bu sayede daha düşük bir enerji tüketimi sağlanıyor.

İçten Dışa Yenilikçi Tasarım

Bütün Eco Bubble çamaşır makinelerinde Dijital Inverter Motor yer alıyor. Bu motor içindeki mıknatıslı yapıdan yararlanarak sürtünmeyi azaltıyor ve yüksek bir verimlilikte çalışmasını sağlayarak, enerji tüketimini de azaltıyor. Diğer çamaşır makinelerinin aksine, Eco Bubble çamaşır makinelerinin çalışması için ek enerji kaynağı ya da karbon mil yatağına ihtiyaç duyulmuyor. Bu sayede Eco Bubble çamaşır makineleri alışılagelmiş çamaşır makinelerine oranla daha güçlü bir performans ve uzun süreli dayanıklılık gösteriyor. 10 yıl garantiye sahip Eco Bubble çamaşır makinelerindeki bu motor teknolojisi tamburun dönüşünü dengeleyerek titreşim ve gürültüyü azaltmaya da yardımcı oluyor.

Yeni Eco Bubble Çamaşır Makinesi'nde öne çıkan bir diğer özellik de Smart Check uygulaması. Samsung'un bu uygulaması sayesinde makine çalışırken ortaya çıkan herhangi bir sorun anında tespit edilip çözülebiliyor. Olası sorunları mümkün olduğunca erken tespit edip, LED ekran tarama özellikli akıllı cep telefonları aracılığıyla, hızlı ve kolay çözüm sunan Smart Check uygulaması sayesinde herhangi bir sorun çıktığında yetkili servisin aranmasına gerek kalmıyor. Ayrıca bu uygulamaya internetten de kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Her Evi Tamamlayan ve Evlere Konforu Getiren Anlayışlı Tasarımlar

Crystal Gloss tasarımına sahip yeni Eco Bubble Çamaşır Makinesinin şeffaf ve berrak kapak tasarımı makineye zarif ve sade bir dış görünüm kazandırırken çamaşır makinesinin dış dizaynının çekiciliği Samsung'un benzersiz Kristal Tasarım özelliği ile pekişiyor. Bu teknoloji sayesinde makinenin kapak tasarımı daha derin bir şeffaflık, zarif ve doğal bir tarzla bütünleşiyor.

Kıvrımlı dış tasarımı ile zarif ve estetik bir görünüme sahip Samsung Yeni Eco Bubble kusursuz dış tasarımını tamamlayan tuşları ile dikkat çekiyor. Makine, bu tuşlara parmak uçlarının hafif bir dokunuşuyla çalışıyor.

Otomatik Leke Çıkarma adı verilen özel program ayarı sayesinde de sık karşılaşılabilen kan, kakao, çay, şarap, domates, kurşun kalem, makyaj, çamur, çimen gibi zorlu lekeler rahatlıkla çıkartılıyor. Eco Bubble teknolojisi sayesinde bu tür lekeler tek bir yıkamada tamamen yok oluyor.

Samsung Eco Bubble Çamaşır Makinesi kusursuz dış tasarımı ile hem her eve ve tarza mükemmel uyum sağlıyor hem de tüm ihtiyaçlara karşılık veriyor. Etkin enerji kullanımı ve çamaşırların ömrünü uzatan hassas yıkama özellikleri Samsung'un Yeni Eco Bubble Çamaşır Makinesini eviniz için uzun süre kullanabileceğiniz karlı bir yatırıma dönüştürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsung'un Eco Bubble Teknolojisi Tüm Evleri Fethediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement