Samsung Yeni Chromebook 2 'Yi Duyurdu ! - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Yeni Chromebook 2 'Yi Duyurdu !

Samsung Yeni Chromebook 2 \'Yi Duyurdu !

Samsung Chromebook 2 Intel bazlı bir yapıya sahip olacak.

20.10.2014 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung Chromebook 2 Intel bazlı bir yapıya sahip olacak. İşte detaylar!

Google 'ın Chrome OS platformu hızla büyümeye devam ediyor. Samsung bu platform için Chromebook 2 serisini geçtiğimiz Mart ayında tanıtmıştı ancak bugün bu seriye 11.6inçlik bir ürün daha eklendi ve bu yeni Chromebook 2 intel işlemciye sahip olacak.

Bünyesinde 2.16 ghz çift çekirdekli Intel Celeron N2840 işlemci ve Intel HD Graphics ekran kartı bulunduracağı söylenen Chromebook 2 11.6inçlik bir boyuta sahip olacak. Eski ürünlerde kullanılan Samsung Exynos 5 işlemciye göre Intel Celeron işlemci nasıl bir performans artışı sunacak ürün piyasaya çıkmadan söylemek zor. Yeni Chromebook 2 eskilerinde olduğu gibi 1366×768 ekran çözünürlüğü ve 2gb ram bulunduracak. Ucuz laptop mantığı ile piyasaya sunulan bu üründe yine eskilerinde olduğu gibi dış kaplama olarak sahte plastik deri kullanılacak.

Yeni Chromebook 2 yine diğerlerinde olduğu gibi sadece 16 gblık bir depolama alanı sunuyor. Ancak bu cihazların bulut sistemiyle entegreli çalıştığını hatırlatmakta fayda var. Eğer yeni Chromebook 2'yi alırsanız Google sizlere Google Drive 'da 100GB 'lık bir alanı 2 sene ücretsiz kullanma fırsatı tanıyacak. Sadece 1.67 cm kalınlığı ve 1.2 kg ağırlığıyla oldukça pratik bir bilgisayar olan bu yeni ürün, yeni işlemcisi sayesinde daha da uzun bir pil ömrü sunacak.

Samsung Intel işlemcili Chromebook 2 için şimdiden ön sipariş almaya başladı. 250 dolarlık bir fiyata sahip olan bu kullanışlı bilgisayarın bir hafta içinde dağıtım işlemlerine başlanması bekleniyor.

The post Samsung Yeni Chromebook 2 'yi Duyurdu ! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Samsung Yeni Chromebook 2 'Yi Duyurdu ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement