Samsunspor: "1 Puanla Hedeften Kopmadık" - Son Dakika
Güncel

Samsunspor: "1 Puanla Hedeften Kopmadık"

Samsunspor: "1 Puanla Hedeften Kopmadık"

1 sonuçlanan Şanlıurfaspor maçında aldıkları 1 puanın önemli olduğunu söyledi, "Süper Lig hedefinden uzaklaşmadık ve zirveden kopmadık" dedi.

07.04.2015 16:09

1 sonuçlanan Şanlıurfaspor maçında aldıkları 1 puanın önemli olduğunu söyledi, "Süper Lig hedefinden uzaklaşmadık ve zirveden kopmadık" dedi.

Zorlu bir rakiple karşılaştıklarını dile getiren Coşkun Zeren, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Hem bizim için, hem de rakibimiz için çok önemli ve kritik bir karşılaşma idi. İki takım da 90 dakika boyunca elinden geleni yaptı. Onların da, bizim de maçı çevirebilecek pozisyonlarımız oldu. Ancak karşılaşma bitiminde sahadan birer puanla ayrıldık."

Hedefe giden yolda rakiplerinden biriyle karşılaştıklarını vurgulayan Coşkun Zeren, şöyle devam etti:

"Hedeften uzaklaşmamak ve zirveden kopmamak adına bizim için önemli bir beraberlikti. Elbette ki sahaya galibiyet için çıktık. Ancak neticede mücadele berabere sonuçlandı. Bu tarz maçlarda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Futbolcularımız da bunu çok iyi uyguladı. Rakiplerimizin kaybettiği haftada 3 puan alsaydık çok önemli bir avantaj yakalayacaktık. Ancak elde ettiğimiz 1 puan da kötü değil. Önümüzdeki haftalarda ligde çok şeyin değişeceğini düşünüyorum."

SEFA AKSOY FITIK AMELİYATI OLDU

Bu arada Samsunspor'un orta saha oyuncularından Sefa Aksoy, Medical Park Hastanesi'nde fıtık ameliyatı oldu. Operasyonu gerçekleştiren Genel Cerrah Prof. Dr. Zafer Malazgirt, Sefa'nın 3 hafta sonra sahalara dönebileceğini belirtti.

Yakın zamanda sahalara dönebilecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Sefa Aksoy ise, "Hiçbir ağrım yok. En kısa zaman da sağlığıma kavuşup antrenmanlara başlayacağım günü bekliyorum. Daha fazla çalışıp Samsunspor'un Süper Lig'e çıkması için elimden geleni yapacağım" dedi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor: '1 Puanla Hedeften Kopmadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement