Samsunspor İkinci Başkanı Hun: Sonuna Kadar Mücadeleye Devam - Son Dakika
Güncel

Samsunspor İkinci Başkanı Hun: Sonuna Kadar Mücadeleye Devam

Samsunspor İkinci Başkanı Recep Hun, ligin son haftasına kadar ilk 2 mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

12.04.2014 13:56

Samsunspor İkinci Başkanı Recep Hun, ligin son haftasına kadar ilk 2 mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi. Hun, "Futbolda her an her şey olabilir. Biz de ümidimizi kaybetmeden son düdüğe kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, yarın karşılaşacağı Orduspor maçından iyi bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor. Yarın oynanacak mücadelede sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirten Kırmızı Beyazlıların İkinci Başkanı Recep Hun, "Zorlu bir Karadeniz derbisi bizi bekliyor. Aramızdaki 6 puanlık farkı 3'e indirmek için galip gelmek istiyoruz. Bunu başaracak güce de sahibiz. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz" dedi.

İlk iki şanslarının zor olduğunu ama imkansız olmadığını belirten Recep Hun, "Mersin İdman Yurdu beraberliği hedefimizden biraz uzaklaşmamıza neden oldu. Ama biz umudumuzu kaybetmeden son ana kadar Süper Lige direk çıkabilmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Futbol mucizelere açık bir oyun. Biz de bu mucizeyi gerçekleştirmek istiyoruz. Futbolda her an her şey olabilir. Biz de ümidimizi kaybetmeden son düdüğe kadar mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor İkinci Başkanı Hun: Sonuna Kadar Mücadeleye Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement