Samsunspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Samsunspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Samsunspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 2014 2015 sezonu hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde başladı.

08.07.2014 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde başladı.

Tesislerde toplanan kırmızı-beyazlı futbolcular, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde sezonun ilk antrenmanını yaptı. Antrenmana, izinli olan Ahmet Burak Solakel ile Tuna Üzümcü katılmadı.

Antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Altın, geçen yıl Samsunspor'un muhteşem bir performans sergilediğini ancak Süper Lig'e çıkamadığını hatırlattı.

Bu başarılarından dolayı hem futbolculara hem de Samsunspor'un eski teknik direktörü Hüseyin Kalpar'a teşekkür eden Altın, şunları kaydetti:

"Geçen yılki kadromuzun iskeletini koruyoruz. Takımımıza katacağımız oyuncular da var. Bunların çalışması içindeyiz. Samsun'a ve taraftara layık iyi bir takım kurmanın çabası içindeyiz. Futbol rekabet oyunudur. Bu rekabet oyunu için benim felsefem, her bölgede en az iki oyuncu olması lazım. Yönetim kurulu ile bunun üzerinde çalışıyoruz. Ufak tefek sorunlarımız var, bunların da üstesinden geleceğiz."

Samsunspor'un 14 Temmuz Pazartesi gününe kadar tesislerde antrenman yapacağını ifade eden Altın, "Daha sonra Erzurum'a kampa gideceğiz. 26 Temmuz'a kadar orada kalacağız. 3 gün futbolculara bayram izni verdikten sonra 29 Temmuz'da tekrar Erzurum'da toplanacağız ve 16 Ağustos'a kadar çalışmamıza orada devam edeceğiz. Hazırlık maçları için Erzurum'a gelecek takımlardan haber beklemekteyiz. Şu an kimlerle hazırlık maçı oynayacağız belirlemeye çalışıyoruz" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement