Sanal Alemden Gerçek Aleme Projesi - Son Dakika
Güncel

Sanal Alemden Gerçek Aleme Projesi

Sanal Alemden Gerçek Aleme Projesi

Şanlıurfa'de Yenişehir Gençlik Merkezi'nde gençlerin sanal alem bağımlılığının önüne geçilmesi için Sanal Alemden Gerçek Aleme Projesi başlatıldı.

14.11.2014 12:44

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi çalışmalarını sürdürüyor.

Son günlerde özellikle gençlerin tutku haline getirdiği sanal alemden uzaklaştırmak bir an bile olsa telefonsuz bir hayatı hatırlatmak üzere sohbet düzenlendi.

YGM üyeleri, eğitmenler ve gençlik çalışanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen sanal alemden uzakta telefonların kapatılmasıyla yapılan sohbet öğrencilere keyif verdi. Karşılıklı sohbetlerin yapıldığı ve anıların paylaşıldığı ortam değişik bir havaya dönüştü.

Çalışma ile ilgili Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, "Yapılan bu etkinlikle gençlere aile içi sohbetlerini hatırlatmak, sanal alemden uzaklaştırıp, gerçek alemde sohbet etmelerine imkan vermek üzere böyle bir etkinlik yaptık. Burada amaçlanan Sanal alemin bitirdiği arkadaşlığı, dostluğu pekiştirmekti" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, "Güzel düşünülmüş bir etkinlik. Bu vesile ile kısa süreliğine de olsa telefonsuz bir hayatın gençlere hatırlatılması, aslında insanlar arasında doğrudan iletişimin önemini gözler önüne serilmesi ve hatırlatılması açısından son derece önemli" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Sanal Alemden Gerçek Aleme Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement