Sanaldan Gerçeğe Güvenle Bağlan Projesi" - Son Dakika
Yerel

Sanaldan Gerçeğe Güvenle Bağlan Projesi"

Gaziantep'te Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan, "Sanaldan Gerçeğe Güvenle Bağlan Projesi" kapsamında, Şehitkamil Belediyesi etüt eğitim merkezlerinde eğitim gören kursiyerlere seminer verildi.

18.07.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan, "Sanaldan Gerçeğe Güvenle Bağlan Projesi" kapsamında, Şehitkamil Belediyesi etüt eğitim merkezlerinde eğitim gören kursiyerlere seminer verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, kursiyerlere özellikle internet kullanımı ve şiddet içerikli video oyunları hakkında bilgilendirme yaptı.

Seminerde, internet güvenliği konusunda bilinç oluşturulması, çocukların ve gençlerin tanımadıkları kişilerle arkadaşlık kurmaması, aşırı kullanımın sebep olduğu internet bağımlılığı hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca, fiziki sağlık sorunları, öfke, şiddet, yalnızlık gibi psikolojik sorunları, şiddet ve müstehcen içerikli görüntüler gibi zararlı içerikler, bilişim suçlarından korunarak güvenli ve verimli internet kullanımı bilincinin kazandırılması ve çocukları şiddet içerikli video oyunlarından uzak tutulması gerektiği ele alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sanaldan Gerçeğe Güvenle Bağlan Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement