Sancaktepe'de Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe'de Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı

Sancaktepe\'de Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı

Sancaktepe'de bir otomobilin duran kamyonete arkadan çarpması sonucu otomobilde bulunan vatandaş öldü.

22.01.2012 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ankara caddesi üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti. Cadde üzerine seyir halindeki 34 Y 2007 plakalı Yusuf Demir'in (20) kullandığı otomobil trafiğin sıkışması üzerine önünde duran Muhsin Bilgili'nin kullandığı kamyonete çarptı. Kamyonet çarpmanın etkisiyle hareket ederek önünde bulunan 34 VK 2249 plakalı Selami Arslan'ın kullandığı kamyona arkadan çarptı. Kazanın ardından kamyonete çarpan otomobil demir yığını haline gelirken otomobilin sürücüsü Yusuf Demir'in yanında oturan arkadaşı Samet Akkur (22) olay yerinde can verdi. Ağır şekilde yaralanan otomobil sürücüsü Yusuf Demir'de olay yerine gelen ambulansa konularak hastaneye kaldırıldı.

POLİSTEN FOTOĞRAF ÇEKEN VATANDAŞA TEPKİ 'FACEBOOK'TA MI PAYLAŞACAKSIN"

Her kazada olduğu gibi yine bazı meraklı vatandaşlar cep telefonunu çıkarıp fotoğraf çekti. Ancak bu sefer polisin tepkisi sert oldu. Bir polis memuru fotoğraf çeken vatandaşı sert bir şekilde uyarıp olay yerinden uzaklaştırırken başka bir polis memuru 'Facebook'ta mı paylaşacaksın' diye seslendi. Polislerin ısrarlı bir şekilde uyardığı adam ise yinede fotoğraf çekmeden olay yerinden ayrılmadı.

Kaza sırasında kamyonda bulunan sürücünün oğlu Enes Aslan "Biz ışıklar nedeniyle durmuştuk, arkamızdaki kamyonet de durmuştu ancak otomobil önce duran kamyonete çarptı, kamyonet de hareket ederek bizim kamyona arkadan çarptı." diye konuştu. Kaza nedeniyle caddede trafik yoğunluğu yaşanırken kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sancaktepe'de Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement