Sancaktepe'deki Cinayetin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe'deki Cinayetin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Sancaktepe\'deki Cinayetin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Haber: Ali AKSOYER/İSTANBUL DHA Sancaktepe'te Kurban Bayramı'nın 3.günü işlenen cinayet ve kundaklamaların yaşandığı kavga ile ilgili gözaltında tutulan 6 kişi çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.

29.09.2015 15:07

Haber: Ali AKSOYER/İSTANBUL DHA

Sancaktepe'te Kurban Bayramı'nın 3.günü işlenen cinayet ve kundaklamaların yaşandığı kavga ile ilgili gözaltında tutulan 6 kişi çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. Murat Kurt 'un (33) öldürülmesiyle sorgulanan 6 şüphelinin ifadelerinde olayda silah kullanan kişi olarak birbirlerini suçladıkları öğrenildi. Kavga anı bir marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

ÖNCE DÖVÜLMÜŞ SONRA BAŞINDAN VURULMUŞ

Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde Kurban Bayramı'nın 3. günü saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir marketten çıkan Murat Kurt, market dışında bekleyen bazı kişilerin saldırısına uğradı. Önce feci şekilde dövülen Murat Kurt, daha sonra başından vurularak öldürüldü. Şüpheliler olay yerinden kaçtı. Olay anı marketin güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.

KUNDAKLAMA OLAYLARI MEYDANA GELDİ

Polisin yaptığır soruşturmada, olayın iki aile arasında yaşanan bir kavganın ardından meydana geldiği belirlendi. Birbirleriyle kavga etmeyi sürdüren iki aile üyeleri bir ev ve işyerini de kundaklayarak yaktı. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

OLAYIN SEBEBİ BİR GÜN ÖNCE PARKTA YAŞANAN KAVGA

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kısa sürede cinayet olayıyla ilgili 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin, kavgaya karıştıklarını ancak silah kullanmadıklarını söyledikleri öğrenildi. Şüphelilerin olayda silah kullanan kişiler olarak, birbirlerinin ismini verdikleri belirtildi. Yapılan soruşturmada olaydan bir gün önce Ferdağ S.(35) ile Yavuz S.(28)'nin, bir parkta kavga ettikleri Murat Kurt ve arkadaşları tarafından dövüldükleri tespit edildi. Daha sonra S., ailesinin bu olayın intikamını almak için market önünde gördükleri Murat Kurt'u darp edip öldürdükleri belirtildi. Bu olayın ardından bu kez iki aile arasında kundaklama olayları yaşandıkları öğrenildi.

ÇELİK YELEK GİYDİRİLEREK ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler, yeni bir saldırı ihtimaline karşılık çelik yelek giydirilerek Kartal Anadolu Adliyesi'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sancaktepe'deki Cinayetin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sessizlik hakim: Bir delikanliyi kancikca pusuya düşürüp yaşamına son veren bu insanlara .bakalım adaletimiz nasıl tecelli olacak .Yıllardır mahkeme kapılarında adalet mülkü n temelidir yazısının hakkını verecekmi. bekleyip görecez. 1 0 Yanıtla

Advertisement