Sancaktepe Halkı Aşureye Doydu - Son Dakika
Yerel

Sancaktepe Halkı Aşureye Doydu

Muharrem ayının 10’uncu gününde Sancaktepe Belediyesi tarafından Cuma namazı sonrası üç meydan ve 60 camide 15 ton aşure dağıtıldı.

23.10.2015 15:45

Muharrem ayının 10'uncu gününde Sancaktepe Belediyesi tarafından Cuma namazı sonrası üç meydan ve 60 camide 15 ton aşure dağıtıldı.

Muharrem ayının maneviyatını ve güzelliklerini Sancaktepeli vatandaşlarla paylaşmak isteyen Sancaktepe Belediyesi, Cuma namazı sonrası Samandıra, Sarıgazi ve Yenidoğan meydanlarının yanı sıra ilçe genelinde bulunan 60 camide 15 ton aşure dağıttı. Cuma namazanı Samanadıra'daki Ebubekir Sıddık Camii'nde kılan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, aşure dağıtımının olduğu yere gelerek vatandaşlara aşure ikram etti. Her fırsatta vatandaşlarla biraraya gelmeye çalışan Başkan Erdem'in aşure dağıtımı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Aşure dağıtımı sırasında konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Bugün Muharrem ayının 10'uncu günü yani aşure günü. Her yıl olduğu gibi ilçe meydanlarında ve camilerimizde aşure dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Her şeyden önce Muharrem ayı içerisindeyiz. Bu mübarek ayda ibadet eden bütün vatandaşlarımızın ibadetlerini Allah kabul etsin. Bütün insanlarımızın Muharrem ayının kutlarken, aşure gününde bütün insanlığın hayrını muhabbetine ve sevgi ikliminde yeşermesine vesile olsun. Ülkemizde huzur nasip olsun. Böyle mübarek günlerini hediyesi olarak Rabbim bütün insanlığa huzur nasip etsin" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sancaktepe Halkı Aşureye Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement