Sandıklı'da Girişimcilik Kursu Eğitimleri - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'da Girişimcilik Kursu Eğitimleri

KOSGEB İl Müdürlüğü ile Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında 30 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilen girişimcilik eğitimi başladı.

05.02.2016 13:02

KOSGEB İl Müdürlüğü ile Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında 30 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilen girişimcilik eğitimi başladı.

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen açılış töreninde, kursiyerlerden kurs sonunda mutlaka bir proje hazırlanarak KOSGEB'e sunulmasını istedi.

Hazırladıkları projeler konusunda Kaymakamlık olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını belirten Arıcan, kurs bitiminde hazırlanacak projeleri Kaymakamlığa getirerek, istişareye sunabileceklerini söyledi.

"Burada aldığınız eğitim sonrası sizlerden mutlaka birer proje hazırlamanızı bekliyoruz" diyen Arıcan, şöyle konuştu:

"Yapacağınız projeler onay gördüğü takdirde, kendi iş imkanınızı sağlamış olacaksınız. Sandıklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından da iş sahibi olmak isteyenlere, belirli projeler için kredi desteği sağlanıyor. Ama buradaki yardımlarımızın miktarı 10 ila 15 bin lira arasında ve belirli şartların yerine getirilmesi gerekli. Sizin burada aldığınız kursta ise KOSGEB'in kaynakları daha geniş. Sizin şu an yerinizde olmak isteyen birçok insan var. Yapılan mülakat sonrası sizler bu kursu almaya hak kazandınız. Yapacağınız projelerle, açacağınız iş yerleri ile ülkemize, ilimize, ilçemize ve kendi ev ekonominize katkı sağlayacaksınız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'da Girişimcilik Kursu Eğitimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement