Sandıklı - Ekmeğin Çöpe Atılmasına Tepki - Son Dakika
Güncel

Sandıklı - Ekmeğin Çöpe Atılmasına Tepki

Sandıklı - Ekmeğin Çöpe Atılmasına Tepki

Ekmeğin çöpe atılmasına tepki AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde bir çöp konteynırına ekmek ve benzeri ürünlerin atılması tepkiye neden oldu.

09.01.2016 13:29

Ekmeğin çöpe atılmasına tepki

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde bir çöp konteynırına ekmek ve benzeri ürünlerin atılması tepkiye neden oldu.

Sandıklı İstasyon Caddesi'nde bir çöp konteynırının yanına son tüketim tarihi geçmiş, bazıları ise bozulmuş durumda ekmek ve benzeri unlu mamullerin atıldığını görenler duruma tepki gösterdi. Ekmeklerin çöpe atılmasının doğru olmadığını belirten bölge halkı, ürünlerin iade edilebileceğini ya da sokak hayvanlarına verilebileceğini söyledi.

Esnaf Ömer Bilgi, işyerindeki çöpleri boşaltmak için gittiği konteynırın içinde ekmekleri gördüğünü belirterek, "Bilinçli olarak atılmadı ama bu kış gününde, bir sürü insanın mağdur olduğu günde bu ekmek zayiatının olmaması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız. Kendi adıma herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyorum" dedi.

Esnaf İbrahim Gedik de şöyle dedi: "İşyerine gelirken iki kişinin çöp konteynırında ekmek deşelemekte olduğunu gördüm. Durdum, izledim. Sanıyorum oradaki marketlerden biri tarafından konulmuş, büyük bir ihtimalle de son tüketim tarihi geçmiş peksimetler, ekmekler, tost ekmekleri naylonlar içersinde doldurulmuş oraya. Çok üzüldüm. Günü geçmişse onları iade etmelilerdi ya da çöp konteynırı yerine poşetler içerisinde bir kenara bırakılarak, ihtiyaç sahiplerine verilebilirdi."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sandıklı - Ekmeğin Çöpe Atılmasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement