Şanlıurfa'da 2 Buçuk Kilometrelik Yeni Bir Yol Daha Aydınlatıldı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da 2 Buçuk Kilometrelik Yeni Bir Yol Daha Aydınlatıldı

Şanlıurfa\'da 2 Buçuk Kilometrelik Yeni Bir Yol Daha Aydınlatıldı

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ), Şanlıurfa’daki aydınlatma ile ilgili yatırımlarını sürdürürken, mevcut aydınlatma sistemlerinde de bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

29.10.2015 15:36

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ), Şanlıurfa'daki aydınlatma ile ilgili yatırımlarını sürdürürken, mevcut aydınlatma sistemlerinde de bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Dicle EDAŞ, Şanlıurfa genelinde elektrik şebekesinin daha sağlıklı ve modern bir yapıya kavuşması için 2015 başında başlattığı bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını aynı yoğun tempo ile yürütüyor. Bu çerçevede mevcut elektrik dağıtım şebekesindeki sorunlar giderilirken, imar planına göre yeni ve eski yerleşim alanlarına ait talepler karşılanıyor, eskimiş olan alçak gerilim elektrik dağıtım şebekesi iyileştiriliyor. Dicle EDAŞ, bu çalışmaların yanında aydınlatmaya dönük yatırımlarını da sürdürüyor. Son olarak kent merkezindeki Çevik Kuvvet ile Devteşti mahallesini birbirine bağlayan yolda yapılan aydınlatma çalışması tamamlandı. Yol üzerine 43 adet direk dikilirken, direkler arasına 2 buçuk kilometre uzunluğunda hat çekildi.

4 MİLYONLUK YATIRIM

2015 sonuna kadar Şanlıurfa'da toplam 25 kilometre yolu aydınlatacak olan Dicle EDAŞ, sadece bu kentteki aydınlatma çalışmaları için 4 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor. Aydınlatma yatırımları sayesinde Atatürk Bulvarını Abide Kavşağı'na bağlayan yol ile Çevik Kuvvet ve Devteşti mahallesini birbirine bağlayan yol aydınlatıldı. Harrankapı caddesi, Maşuk yolu, Mevlana caddesi, Akçakale çevre bağlantı yolu ile Mardin bağlantı yolunda ise çalışmalar en kısa sürede bitilerek, bu yollar aydınlatılmış olacak. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da 2 Buçuk Kilometrelik Yeni Bir Yol Daha Aydınlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement