Şanlıurfa'da Güvenlik Önlemi Alınmadan Yıkım Yapan İşçiler - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Güvenlik Önlemi Alınmadan Yıkım Yapan İşçiler

Üzerinde bulundukları kolonları yıkmaya çalışırken görüntülenen işçiler, güvenlik önleminin alınmasının ardından yeniden çalışmaya başladı İlgili firmaya 10 bin lira idari ceza uygulandı.

20.11.2014 17:26

Şanlıurfa'da, güvenlik önlemi alınmadan yıkım yaparken görüntülenen işçiler, ilgili firmaya verilen ihtar, para cezası ve alınan tedbirin ardından binada yeniden çalışmaya başladı.

Bahçelievler Mahallesi'nde yıkımına başlanan binada üzerinde durdukları kolonu baret ve güvenlik kemeri olmadan yıkmaya çalışan işçilerin görüntüleri medyaya yansıyınca, buradaki çalışmalara ara verildi. İlgili firma önce bulunduğu caddeyi trafiğe kapattı, ardından işçiler için gerekli güvenlik önlemini aldı. Daha önce işçilerin üzerinde çalıştığı kolon ise iş makinesiyle yıkıldı.

Yıkım firması görevlisi Sadık Güneş, yaptığı açıklamada, bundan sonra iş ve işçi güvenliğine daha fazla önem vereceklerini belirtti. Binada gerekli güvenlik önlemini aldıklarını vurgulayan Güneş, "Konu basına yansıyınca ilgili kurumlar bizi uyardı" dedi.

Bu arada firmaya 10 bin lira idari ceza uygulandığı öğrenildi.

Şanlıurfa'da 4 gün önce, bir binanın ikinci katını yıkmaya çalışan işçiler, baret ve güvenlik kemeri olmadan üzerinde durdukları kolunu yıkmaya çalışırken görüntülenmişti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Güvenlik Önlemi Alınmadan Yıkım Yapan İşçiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement