Şanlıurfa?da Motosiklet Hırsızları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa?da Motosiklet Hırsızları Yakalandı

Şanlıurfa?da Motosiklet Hırsızları Yakalandı

Şanlıurfa'da motosiklet hırsızları yakalandıAli LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA'da, çaldıkları motosikletle dolaşırken, yaşlı bir kadına çarpan 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı.

13.05.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da motosiklet hırsızları yakalandı

Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA'da, çaldıkları motosikletle dolaşırken, yaşlı bir kadına çarpan 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Olay, öğle saatlerinde Topçu Meydanı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, plakasız motosikletle dolaşan 2 kişi, yolda polisi görünce paniğe kapılarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri de bunun üzerine şüphelilerin kaçtığı motosikleti kovalamaya başladı. Bu sırada ara sokağa giren şüpheliler yaşlı bir kadına çarparak kaçmaya devam etti. Kazada hafif yaralanan yaşı kadın, özel hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Kaçan şüpheliler ise bir süre sonra Atatürk Mahallesi'nde polisler tarafından yakalandı. Kelepçelenerek gözaltına alınan ve motosikleti çaldıkları bunun için kaçtığı saptanan Suriye uyruklu Muhammet T. ile Abu Halil Z. ifadeleri alınmak üzere Sarayönü Polis Merkezi'ne götürüldü.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa?da Motosiklet Hırsızları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement