Şanlıurfa'da TIR ve Minibüs Çarpıştı: 2 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da TIR ve Minibüs Çarpıştı: 2 Ölü, 8 Yaralı

Şanlıurfa\'da TIR ve Minibüs Çarpıştı: 2 Ölü, 8 Yaralı

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, çimento yüklü TIR ile öğrencileri taşıyan minibüsün çarpışmasıyla meydana gelen kazada 2 lise öğrencisi öldü, 8 kişi de yaralandı.

18.11.2015 20:54  Güncelleme: 21:50

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, çimento yüklü TIR ile öğrencileri taşıyan minibüsün çarpıştı. Kazada 2 kişi ölürken 8 kişi de çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

MİNİBÜS KONTROLDEN ÇIKIP ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa- Adıyaman karayolunun 50'nci kilometresinde meydana geldi. Atatürk Barajı Elektrik Santralinde çalışan işçilerin Şanlıurfa kent merkezindeki çeşitli liselerde okuyan çocuklarını lojmana taşıyan 26 yaşındaki Fevzi D. yönetimindeki 63 VV 793 plakalı öğrenci servis minibüsü, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilmeyen 63 FL 424 plakalı çimento yüklü TIR ile Dutluca Mahallesi yakınlarında çarpıştı.

Kazada çarpışmanın etkisiyle minibüsü kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Can pazarının yaşandığı kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Fevzi D. ile minibüsteki 7 lise öğrencisi, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Şanlıurfa ve Bozova'daki hastanelere taşındı.

TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinde ölen öğrencilerden Almira Yeter ile Muhammet Faruk Felhan'ın cenazeleri güvenlik güçlerinin incelemesinin ardından otopsileri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Bu arada kaza haberini duyarak, olay yerine ve hastanelere akın eden öğrenci velileri sinir krizi geçirdi. TIR sürücüsünün gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da TIR ve Minibüs Çarpıştı: 2 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Gergedan hasan Gergedan hasanoo loo: Zbhshshxhhdjsjd 0 1 Yanıtla
  • Gergedan hasan Gergedan hasanoo loo: Zhhsjsjsjkzkkz 0 1 Yanıtla
  • Gergedan hasan Gergedan hasanoo loo: Gecmis olsun basimiz saolsun tekrardan tekrardan allah korusun bizleri herzaman 0 0 Yanıtla
  • Ibrahim: Seni hic unutmiycaz kardesm mekanin cenet olsun hepsinin mekani cenet olsun. 0 0 Yanıtla
  • suskun urfali: Allah yakinlarina sabir versin ... 0 0 Yanıtla
  • suskun urfali: Yarabbim sen dusmanimiza gosterme .. bu aciyi .. bizde servisden fabrikaya gidiyoruz. Hergun .. yarabbim bizi ve tum musluman kardeslerimizi koru.. amin 0 0 Yanıtla

Advertisement