Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

26.03.2015 16:22

Siverek ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin öğretmen ve öğrencileri tarafından okul bahçesinde düzenlenen kermeste yöresel yemekler ve giyim malzemeleri satışa sunuldu.

Okul müdürü Mehmet Ali Gedikli, yaptığı açıklamada, kermesle ihtiyaç sahibi öğrencilere bir nebze de olsa yardım etmeyi istediklerini söyledi.

Öğrencilerden gelen kermes teklifine çok sevindiklerini belirten Gedikli, şunları kaydetti:

"Öğretmen arkadaşlarımız da bu güzel düşüncelerden dolayı öğrencilerini tebrik edip kermese katkı sundu. İki gün açık kalacak kermeste elde edilen gelirle bazı öğrencilerimizin ihtiyacı karşılanacak. Bu güzel dayanışma duygusuna katkı sunan öğretmen arkadaşlarımı ve sevgili öğrencilerimi kutluyorum."

Siverek'te huzur toplantısı

Siverek Emniyet Müdürlüğünce huzur toplantısı düzenlendi.

Polis lokalinde gerçekleştirilen toplantıya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kurum amirleri ve 21 mahallenin muhtarı katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Arpacı, toplantıda, Siverek'in Türkiye'de huzur ve güven içinde yaşanan ilçelerden biri olduğunu söyledi.

İlçenin huzuru için tüm kurum ve STK'larla uyum içinde çalıştıklarını belirten Arpacı, şunları kaydetti:

"Bu huzur ve güven ortamını en üst noktalara taşımak, mevcut huzur ve güven ortamını korumak amacıyla vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarıyla haftalık toplantıları sürdüreceğiz. Siverek'i evimiz gibi düşünüyoruz, evimizde istediğimiz huzur ve güveni tüm ilçede sağlamak için gece gündüz denmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement