Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Birecik Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü (SYDV) çalışanları "Anneler Günü" etkinlikleri kapsamında yaşlı ve hasta anneleri ziyaret etti.

12.05.2015 12:37

Birecik Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü (SYDV) çalışanları "Anneler Günü" etkinlikleri kapsamında yaşlı ve hasta anneleri ziyaret etti.

SYDV Müdür Vekili Gökmen Göklü, bu özel gün nedeniyle yaşlı ve hasta olan anneleri evlerinde ziyaret ederek onları yanlız bırakmadıklarını belirtti.

Ziyaretler sırasında annelere karanfil ve çeşitli hediyeler verdiklerini aktaran Göklü, "Soyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak vatandaşlarımızı yardımlarımızı sürdürüyoruz. Bugünde annelerimizi ziyaret ettik. Onların mutluluğuna ortak olmak istedik" dedi.

Siverek'te otopark ve pazar yeri çalışması

Siverek Belediyesi, yeni oto park ve kapalı semt pazarı yapım çalışmalarına başladı.

Belediye tarafından yürütülen istimlak çalışmalarının tamamlanmasının ardından belediye ekipleri tahliye edilen evlerin yıkma işlemine başladı.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçedeki sorunlardan birinin de trafik problemi olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Kamulaştırılması tamamlanarak hak sahiplerine ödemelerini yaptık. Hak sahiplerinin taşınma için ek süre talep etmesiyle boşaltılan hanelerde yıkım çalışmalarına başladık. Hedefimiz yaptığımız otopark çalışmalarıyla trafiği rahatlatarak, araçların gelişi güzel park edilmesinin de önüne geçmektir. Kapalı semt pazarı olarak dizayn edeceğimiz alanı 1 gün semt pazarı, 6 gün otopark olarak kullanılmak üzere halkımızın hizmetine sunacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement