Şanlıurfa Talasemi Hastaları Temayül Oylamasında Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Talasemi Hastaları Temayül Oylamasında Eylem Yaptı

Şanlıurfa Talasemi Hastaları Temayül Oylamasında Eylem Yaptı

Talasemi hastaları temayül oylamasında eylem yaptı ŞANLIURFA'da, AK Parti İl Başkanlığı tarafından milletvekilleri aday adayı için sivil toplum kuruluşlarına yönelik yapılan temayül yoklamasında bir grup engelli ve talasemi hastası kentte kan bankası olmaması nedeniyle eylem yaptı.

24.03.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talasemi hastaları temayül oylamasında eylem yaptı

ŞANLIURFA'da, AK Parti İl Başkanlığı tarafından milletvekilleri aday adayı için sivil toplum kuruluşlarına yönelik yapılan temayül yoklamasında bir grup engelli ve talasemi hastası kentte kan bankası olmaması nedeniyle eylem yaptı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, milletvekili aday adayların belirlenmesi için STK'lara yönelik yaptığı temayül yoklamasına bir grup engelli ve talasemi hastası da gelerek eylem yaptı. GAP Arena Spor Salonu'nda yapılan ve kentte faaliyet gösteren 1070 STK'nın yöneticilerinin katılımıyla yapılan temayül yoklamasına katılanlar oylarını kullanırken bir grup engelli ve talasemi hastası dışarıda aday adaylarına tepki gösterdi. Ellerindeki dövizlerle aday adaylarına tepki gösteren talasemi hastaları kentte kan merkezi bulunmamasından şikayet etti. Çocuklarıyla birlikte salon önüne gelen aileler, milletvekili aday adaylarının dikkatini çekmeye çalıştıklarını belirterek, "Kan bankası bulunmadığı için talasemi hastaları büyük sıkıntı çekiyor. Sürekli olarak çevre illere gitmek zorunda kalıyor. Bu hem maliyet hem de zaman kaybı oluyor. Bu sıkıntının sona ermesi için bir an önce Şanlıurfa'ya kan bankası kurulmasını istiyoruz. Bu isteğimizi de bu şekilde dile getirmek istedik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Talasemi Hastaları Temayül Oylamasında Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement