Şanlıurfa Telefonla 15 Kişiyi Dolandıran 4 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Telefonla 15 Kişiyi Dolandıran 4 Kişi Yakalandı

Şanlıurfa Telefonla 15 Kişiyi Dolandıran 4 Kişi Yakalandı

Şanlıurfa'da, telefonla kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan ve yönelttikleri suçlamanın ardından tuzağına düşürdükleri 13 ayrı ildeki 15 kişiyi yaklaşık 500 bin lira dolandıran 4 kişi, polis tarafından yakalandı.

26.03.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, telefonla kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan ve yönelttikleri suçlamanın ardından tuzağına düşürdükleri 13 ayrı ildeki 15 kişiyi yaklaşık 500 bin lira dolandıran 4 kişi, polis tarafından yakalandı. Türkiye'nin 13 ayrı kentinde polise başvuran 15 kişi, telefonla kendilerini arayan ve kamu görevlisi olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldıklarını söyleyerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine mağdurların para yatırdıkları banka hesaplarını takibe alan polis, dolandırıcıların Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bulunduğunu saptadı. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler kimliğini saptadığı Mustafa Y., Fevzettin Y., Mehmet A. ve Muhittin B.'yi gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilerek 'dolandırıcılık' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Telefonla 15 Kişiyi Dolandıran 4 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement