Şanlıurfaspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları

Şanlıurfaspor\'da Adanaspor maçı hazırlıkları

PTT 1. Lig'de 35'inci haftayı bay geçirecek olan Şanlıurfaspor, ligin 36'ıncı haftasında evinde oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

12.04.2014 16:36

PTT 1. Lig'de 35'inci haftayı bay geçirecek olan Şanlıurfaspor, ligin 36'ıncı haftasında evinde oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

GAP Vadisi Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi bir grup taraftar, teknik heyet ve futbolculara sarı ve yeşil renklerle hazırlanmış futbol topu şeklindeki yaş pasta ikram etti.

Teknik sorumlu Hüseyin Dağ yönetiminde başlayan idmanda futbolcular koşu, dar alanda kısa pas ve depar çalışması yaptı. Yarı sahadaki çift kale maçın ardından bazı futbolcular şut çalıştı. Oyuncuların neşeli olduğu görülen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Dağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarların takıma sahip çıkmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, bu tür organizasyonların oyuncuların motivasyonunu artırdığını belirtti.

Bay geçirecekleri haftayı iyi değerlendirmek istediklerini aktaran Dağ, "Son haftalarda takım olarak iyi bir çıkış yakaladık, umarım bunu sezon sonuna kadar sürdürürüz. Şimdi önümüzde çalışacağımız bir hafta var ve bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek Adanaspor maçına hazırlanacağız. Son haftalardaki mücadelemiz taraftarları mutlu ediyor, böyle olunca da takıma sahip çıkıyorlar. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Dağ, kalan 3 maçı da kazanarak sezonu moralli kapatmak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement