Şaphane Meslek Yüksekokulu Yeni Öğrencilerini Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Şaphane Meslek Yüksekokulu Yeni Öğrencilerini Bekliyor

Şaphane Meslek Yüksekokulu Yeni Öğrencilerini Bekliyor

Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Akademik Yılında üniversiteye girecek olan yeni öğrenci adaylarını bekliyor.

13.07.2015 11:39  Güncelleme: 12:00

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Akademik Yılında üniversiteye girecek olan yeni öğrenci adaylarını bekliyor.

Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Faruk Ebeoğlugil, yeni akademik yılda üniversiteye adım atacak olan öğrenci adaylarının yapacağı tercih sonuçlarının başta kendilerine ve ailelerine olduğu kadar, vatana ve millete hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Şaphane Meslek Yüksekokulu'nu tercih edecek tüm öğrencileri teorik ve uygulamalı eğitimlerin yanı sıra sertifikalı eğitimler ve konferanslarla desteklediklerini belirten Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Faruk Ebeoğlugil, "Geleceklerine yatırım yapan gençlerimize aynı zamanda; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler de sunarak gençlerimizin sosyal ve toplumsal açıdan da gelişimlerine olanak sağlıyoruz. Modern toplumun beklediği güçlü ve sosyal bir birey ve iş dünyasının beklediği teknik ve mesleki açıdan donanımlı bir çalışan adayı olarak mezun olmalarını sağlıyoruz. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Akademik Yılında üniversite kapısından girecek tüm öğrenci adaylarının yapacağı tercih sonuçlarının başta kendilerine ve ailelerine olduğu kadar, vatanımıza ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şaphane Meslek Yüksekokulu Yeni Öğrencilerini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement