Saraybosna Büyükelçiliğinde İftar - Bosna - Son Dakika
Güncel

Saraybosna Büyükelçiliğinde İftar - Bosna

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cİhad Erginay karşılama detayları Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cİhad Erginay açıklaması İftar detay görüntüleri Saraybosna Büyükelçiliğinde iftar Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliğindeki iftara Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzetbegovic, Bakanlar Konseyi Başkanı Zvizdic ve İslam Birliği Başkanı Kavazovic de katıldı Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği tarafından verilen iftar yemeğinde Bosna Hersekli üst düzey devlet adamları ve Türk kurumlarının temsilcileri bir araya geldi.

22.06.2016 01:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cİhad Erginay karşılama detayları

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cİhad Erginay açıklaması

İftar detay görüntüleri Saraybosna Büyükelçiliğinde iftar

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliğindeki iftara Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzetbegovic, Bakanlar Konseyi Başkanı Zvizdic ve İslam Birliği Başkanı Kavazovic de katıldı

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği tarafından verilen iftar yemeğinde Bosna Hersekli üst düzey devlet adamları ve Türk kurumlarının temsilcileri bir araya geldi.

Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay'ın ev sahipliğinde, büyükelçilik binasında düzenlenen iftara Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic, Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic, Temsilciler Meclisi Başkan Yardımcısı Sefik Dzaferovic, Bosna Hersek Federasyonu Başbakanı Fadil Novalic, Bosna Sırp Cumhuriyeti Başkan Yardımcısı Ramiz Salkic, Bosna Hersek İslam Birliği Başkanı Husein Kavazovic, bakanlar, ülkedeki Türk kurumlarının temsilcileri ve diğer misafirler katıldı.

Büyükelçi Erginay, burada yaptığı konuşmada, geniş katılımlı bir iftar olduğuna işaret ederek, "İftara Bosna Hersek'in üst düzey yetkilileri de katılıyor. Bizi bu güzel günde, bu güzel iftarda kırmayıp geliyorlar." ifadelerini kullandı.

İftarda Bosna Hersekli dostlarla birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Erginay, "Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Burada yeni gönül köprüleri, gönül ilişkileri kuruyoruz. Çok mutluyuz." şeklinde konuştu.

İftarda konuklar tasavvuf müziği ve ilahiler dinledi.

Saraybosna Büyükelçiliğinde İftar - Bosna
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saraybosna Büyükelçiliğinde İftar - Bosna - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement