Sare Davutoğlu'nun Gideceği Evin Önünde Silahlı Kişi Yakalandı (2) - Son Dakika
Güncel

Sare Davutoğlu'nun Gideceği Evin Önünde Silahlı Kişi Yakalandı (2)

Olay ASAYİŞİ İLGİLENDİRİYOR Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun ziyareti öncesi akrabalarının evinin önünde silahlı kişinin yakalanması olayının asayişi ilgilendiren bir durum olduğu, Sare Davutoğlu'nun ziyaretiyle ilgili olmadığı belirtildi.

24.04.2015 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay ASAYİŞİ İLGİLENDİRİYOR

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun ziyareti öncesi akrabalarının evinin önünde silahlı kişinin yakalanması olayının asayişi ilgilendiren bir durum olduğu, Sare Davutoğlu'nun ziyaretiyle ilgili olmadığı belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:

"11.20 sıralarında ekiplerimizin devriye görevi ifa ettikleri sırada, daha önceki tarihlerde kendini silahla vurma ve silahla tehdit gibi olaylara karışan C.Y.E. isimli şüphelinin bel kısmında bir şişkinlik görülmesi üzerine durumundan şüphelenilmiş, bu esnada ekiplerimizi gören şahıs kaçmaya başlamış, bir müddet gözden kaybolduktan sonra ekiplerimiz şahsı yakalamış, şahsın kaçtığı güzergah üzerinde yapılan kontroller sırasında görevlilerimizi fark eden ve bu şahsın arkadaşı olduğu tahmin edilen Ö.E. isimli şahıs yakalanmış, üzerinde 7.65 milimetre çapında ruhsatsız olduğu değerlendirilen, namlusunda herhangi bir mermi olmayan, ancak şarjöründe 7 mermi bulunan tabancayı bir binanın bodrum katının pencere boşluğuna attığını beyan etmesi üzerine söz konusu tabanca alınarak gerekli adli işlemlere esas olmak üzere muhafaza altına alınmıştır. Olay tamamen bir asayiş olayıdır. Konunun ilimizi ziyaret eden sayın misafirle hiçbir alakası yoktur."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sare Davutoğlu'nun Gideceği Evin Önünde Silahlı Kişi Yakalandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement