Sarıgöl'de Cumhuriyet Yürüyüşü Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de Cumhuriyet Yürüyüşü Yapılacak

Sarıgöl\'de Cumhuriyet Yürüyüşü Yapılacak

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ’Cumhuriyet Meşale Yürüyüşü’ düzenleyeceklerini açıkladı.

19.10.2015 15:20

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında 'Cumhuriyet Meşale Yürüyüşü' düzenleyeceklerini açıkladı.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl Belediye Kültür Hizmetleri Müdürü Hafize Bayraktar ile birlikte, ilçedeki sivil toplum kuruluş temsilcileri ile birlikte Belediye Toplantı Salonunda bir araya gelerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde yapılacak olan etkinlikleri görüşerek karara bağladılar.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92'nci yıldönümü nedeniyle, 29 Ekim Perşembe günü sabahleyin üç pare top atışı yapılacak. Akşamına da, sivil toplum kuruluşları ve tüm partilerin katılımı ile 'Cumhuriyet Meşale Yürüyüşü' yapılacak. Yürüyüşümüz sadece meşale ile belediye önünden başlayacak, sevgi yolu, Stadyum Caddesi, Alaşehir Caddesi üzerinden belediye önünde son bulacak. Ülkemizde son günlerde meydana gelen şehitlerimiz, Ankara'daki terörde kaybedilenlerin anısına müzik olmayacak, slogan atılmayacak, konuşma yapılmayacak, sadece meşale ile yürüyüş gerçekleştirilecek." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de Cumhuriyet Yürüyüşü Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement