Sarıkamış'ta Avrasya Sirki Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Avrasya Sirki Gösterisi

Sarıkamış'ta Avrasya Sirki'nin yaptığı gösteri sırasında sahneye getirilen 5 metre uzunluğundaki piton, heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

21.06.2015 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış'ta Avrasya Sirki'nin yaptığı gösteri sırasında sahneye getirilen 5 metre uzunluğundaki piton, heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Sarıkamış Belediyesinin katkılarıyla belediye düğün salonunda ilçe halkıyla buluşan Avrasya Sirki, beğeniyle izlendi. Denge gösterileri, eğitimli köpekler, palyaçolar ve sihirbazların birbirinden ilginç şovları büyük alkış topladı.

Gösterinin ilerleyen saatlerinde sahneye getirilen "Gülbeyaz" adlı dev piton yılanı izleyenlerin adeta nefesini kesti. Küçük kızın yılan şovunun ardından sahneye davet edilen kadınlar, 5 metre boyunda ve 70 kilogram ağırlığındaki pitonu önce kucaklarına aldı, ardından da havaya kaldırdı.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, kent merkezinde yaşayan insanların mutluluğu için sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık vereceklerini söyledi.

Ramazan gecelerinin eski yıllarda daha renkli geçtiğini vurgulayan Toksoy, "Bizim amacımız eski günlerde olduğu gibi birlik beraberlik ve dayanışma içinde hem ilçemizi kalkındırıp geliştirmek, hemde sanat, eğlence, kültürünü toplumumuzun her kesimine yaymak. Bu manada bundan sonrada bu tür aktiviteleri daha sıkça gerçekleştireceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Avrasya Sirki Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement