Sarıkamış'ta Turizm Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Turizm Toplantısı Yapıldı

Sarıkamış Turizm Derneği'nce (SATURDER), turizm toplantısı düzenlendi.

20.09.2015 17:33

Sarıkamış Turizm Derneği'nce (SATURDER), turizm toplantısı düzenlendi.

İlçedeki bir otelde düzenlenen toplantıya, SATURDER Başkanı Mir Hasan Taş, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy ve derneğin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Dernek Başkanı Taş, toplantıda yaptığı konuşmada, dernek olarak yaklaşan kış mevsimi öncesinde turizm faaliyetleri için yol haritası belirlemek üzere toplandıklarını söyledi.

Son zamanlarda ülkede yaşanan terör olaylarının turizm sektörünü olumsuz etkilendiğini ifade eden Taş, şöyle konuştu:

"Kamu ve STK'lar olarak sinerji oluşturup, biran önce harekete geçilmesi gerekiliyor. Kayak merkezimizdeki yangın hepimizi çok üzmüştür. Ancak devletimiz güçlüdür ve yapılan çalışmalarla sezona pırıl pırıl bir tesis olarak yetişeceğini umuyorum. Bizler turizmciler olarak bu bölgenin adeta lokomotifi halindeyiz. Burada yaşayan insanlar özellikle uzun kış mevsiminde bütün gelirini kış turizmine bağlamıştır. Yani bu turizm potansiyelini üst seviyelere çıkarmak için güç birliği yapmak zorundayız. Bölgemizin kalkınması, gelişmesi ve işsiz gençlerimize iş imkanı sağlamak açısından çok önemlidir. Bu amaçla kayak merkezimizin hasar gören bölümü yapılırken, bizler de turizm acenteleri, tur operatörleriyle sıkı bir şekilde görüşmeliyiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Turizm Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement