Sarıoğlu'dan Pehlivanlara Baklava İkramı - Son Dakika
Güncel

Sarıoğlu'dan Pehlivanlara Baklava İkramı

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, belediye güreş takımı sporcularını ziyaret ederek, baklava ikramında bulundu.

16.02.2017 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, belediye güreş takımı sporcularını ziyaret ederek, baklava ikramında bulundu.

Finike Belediyesi güreş takımı sporcuları, sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Finike Belediyesi güreş takımını ziyaret Belediye Başkanı Sarıoğlu, bir süre güreşçilerin antrenmanlarını izledi.

Finike ve yöresinde ata sporu yağlı güreşe insanların ilgi gösterdiklerini ve buna bağlı olarak da güreşen sporcuların her geçen gün arttığını ifade eden Sarıoğlu, belediye olarak kendilerinin de güreşçilere ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi.

Sarıoğlu, "Pehlivanlarımız her zamankinden daha yüksek bir tempo ile önümüzdeki sezona hazırlanıyorlar. Kendilerine güvenimiz tam. Biz Finike Belediyesi olarak sadece güreşçilerimize değil, her yaştan tüm sporcularımıza destek veriyoruz. İnşallah güreşçilerimiz iyi bir sezon geçirirler." dedi.

Bir süre güreş antrenörü Erkan Dalgıç gözetiminde pehlivanların çalışmalarını izleyen Sarıoğlu, antrenman sonunda pehlivanlara baklava ikram etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sarıoğlu'dan Pehlivanlara Baklava İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement