Şarkı Yarışması'nın Yıldızı Silifke'de Konser Verdi - Son Dakika
Yerel

Şarkı Yarışması'nın Yıldızı Silifke'de Konser Verdi

Şarkı Yarışması\'nın Yıldızı Silifke\'de Konser Verdi

Bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Bir Şarkısın Sen’ isimli Şarkı Yarışması’nın yıldızı Şebnem Keskin, Uluslararası Silifke Kültür Haftası kapsamında konser verdi.

25.06.2014 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir televizyon kanalında yayınlanan 'Bir Şarkısın Sen' isimli Şarkı Yarışması'nın yıldızı Şebnem Keskin, Uluslararası Silifke Kültür Haftası kapsamında konser verdi.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut'un daveti üzerine Silifke'ye gelerek konser veren 18 yaşındaki Şebnem Keskin, izleyenleri adeta büyüledi. Sesinin güzelliğini 'ıhlamur'a borçlu olduğunu söyleyen Keskin, 2 yaşından bu yana şarkı söylediğini de belirtti.

Sesi, ünlü sanatçı Zerrin Özer'e benzerliği ile dikkat çeken Şebnem Keskin, Halk Eğitim Merkezi önünde kurulan sahnede başta ünlü film müziği 'Titanic' olmak üzere İngilizce şarkıların yanı sıra, Türkçe şarkılar ile kendisini dinleyenleri keyifli saatler yaşattı.

Şebnem Keskin, Silifke'de kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu belirtip, önemli olanın kendisi için hayranlarının güzel anlar yaşaması olduğunu söyledi.

Hayranlarının yoğun alkış temposuyla sahneye çıkan ve büyük ilgi gören Şebnem Keskin, kendisini Silifke'ye davet eden Başkan Turgut ve programın sunuculuğunu yapan Sıdıka Şahin'e teşekkür edip yine hayranlarının yoğun alkışlarıyla sahneden ayrıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şarkı Yarışması'nın Yıldızı Silifke'de Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement