Şarkıcı Gülbin'ın Eski Eşine Kızını Kaçırmaktan Dava - Son Dakika
Güncel

Şarkıcı Gülbin'ın Eski Eşine Kızını Kaçırmaktan Dava

Şarkıcı Gülbin\'ın Eski Eşine Kızını Kaçırmaktan Dava

Şarkıcı Gülbin Beşer ile boşandıktan sonra dizi oyuncusu ve manken Yeliz Yeşilmen ile evlenen Adanalı iş adamı Ali Uğur Akbaş hakkında velayeti eski eşinde olan 11 yaşındaki kızı A.A...

24.10.2012 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Gülbin Beşer ile boşandıktan sonra dizi oyuncusu ve manken Yeliz Yeşilmen ile evlenen Adanalı iş adamı Ali Uğur Akbaş hakkında velayeti eski eşinde olan 11 yaşındaki kızı A.A.'yı kaçırıp alıkoyduğu iddiasıyla 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İstanbul'da yaşayan ve şarkıcılık yapan Gülbin Beşer (40), 3 yıl önce boşandığı iş adamı Ali Uğur Akbaş'la (49) evliliğinden dünyaya gelen ve velayeti kendisinde olan 2 kızını yaz tatilinde yasa gereği görmesi için 1 Temmuz'da Adana'da yaşayan babalarının yanına bir aylığına gönderdi. Ancak, kızı A.A.'nın geri getirilmemesi ve kızıyla telefonda görüşememesi üzerine şarkıcı Beşer avukatıyla birlikte Adana'ya gelerek Cumhuriyet Savcılığı'na kızının kaçırılıp alıkonulduğu iddiasıyla eski eşi Akbaş'dan şikayetçi oldu.

Günlerce kızının bulunup kendine teslim edilmesi için adliye ve polis merkezlerinde sabahlayan şarkıcı Gülbin, yapılan ev baskınlarda kızının izine rastlanılmaması üzerine İstanbul'a dönmek zorunda kaldı.

Cumhuriyet Savcısı da yapılan suç duyurusu üzerine velayeti annesinde olan kızı A.A.'yı alıkoyduğu iddiasıyla iş adamı Akbaş ile Akbaş'ın ortağı 56 yaşındaki Halil İbrahim Altınışık hakkında Adana 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nde 'Çocuğun kaçırılması ve alıkonulması, basit tehdit' suçlarından dava açtı.

Davanın iddianamesinde, tutuksuz iş adamı Akbaş'ın "Velayeti annede olan A.A.'nın 1 aylığına Adana'ya babasının yanına gönderildiği, şüphelinin kızı A.A.'yı 31 Temmuz 2012 tarihinde anneye teslim etmesi gerekirken, temsil etmeyip, alıkoyduğu anlaşılmıştır" denilerek kızını alıkoyduğu belirtilirken, Akbay'ın ortağı Halil İbrahim Altınışık'ın ise Gülbin Beşer'e telefonla, "A.A. şu an benim yanımda. Babası burada yok. A.'yı kesinlikle alamazsın, akıllı ol, eğer akıllı olmazsan başına gelecekleri sen biliyorsun, çocuğu sana göndermiyoruz" diyerek tehdit ettiği kaydedildi.

Savcı, velayeti eski eşinde olan kızı A.A.'yı kaçırıp alıkoyduğu iddiasıyla iş adamı Akbaş'ın 2 yıl, ortağı Altınışık'ın ise şarkıcı Gülbin Beşer'i telefonla tehdit ettiği gerekçesiyle 5 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

İddianamede Akbaş hakkında Gülbin Beşer'e karşı tehdit suçundan soruşturmanın ise Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütüldüğü belirtildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şarkıcı Gülbin'ın Eski Eşine Kızını Kaçırmaktan Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement