Şarkışla Devlet Hastanesinde Kırık Ameliyatı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Şarkışla Devlet Hastanesinde Kırık Ameliyatı Yapıldı

Şarkışla Devlet Hastanesinde Kırık Ameliyatı Yapıldı

Şarkışla Devlet Hastanesinde, ilk kez kalça ve köprücük kemiği kırığı ameliyatı yapıldı.

13.06.2014 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla Devlet Hastanesinde, ilk kez kalça ve köprücük kemiği kırığı ameliyatı yapıldı.

Ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Mehmet Kezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanede gerekli ekipmanların tamamlanmasının ardından ameliyatlara başladıklarını belirterek, bundan böyle hastaların ilçe dışına gitmelerine gerek kalmadığını söyledi.

Şarkışla Devlet Hastanesindeki görevine başlayalı 3 ay olduğunu kaydeden Kezer, ilçede ilk kez kalça kırığı ve köprücük kemiği operasyonu gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Kezer, "Ben gelmeden önce hastalarımızın hemen hemen hepsi Sivas veya Kayseri'ye ameliyat olmaya gidiyorlardı ama ben geldikten sonra hastanenin ortamını ve cihazlarının bir kısmını yenilettik. Ondan sonra hastalarımızı başka yerlere göndermemeye başladık. Bu gün de kalça kırığı olan Hüsne Akdemir isimli 83 yaşındaki bir teyzemizi ameliyata aldık ve kalça kemiğine protez yaptık. Bu da hastanemizde ilk defa yapılan bir ameliyattı. Yine 14 yaşındaki Hasret Ağcaoğlu isimli bir çocuğumuzun da köprücük kemiği ameliyatını gerçekleştirdik. Ameliyatlar başarılı geçti" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şarkışla Devlet Hastanesinde Kırık Ameliyatı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement