Şarkışla Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinde Olağan Genel Kurul - Son Dakika
Yerel

Şarkışla Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinde Olağan Genel Kurul

Şarkışla Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinde Olağan Genel Kurul

Şarkışla Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

13.04.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Bölge Birliği Başkanı Yüksel Demirgil'in divan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Demirgil, "Esnaf ve sanatkarlarımıza bölge birliğimiz aracılığıyla ilçelerde de düşük faizli kredi imkanı sağlıyoruz. Kooperatif kredilerinde 1 yıllık kredi faiz oranlarımız yüzde 4, bir yılı aşan kredilerde yıllık faiz oranımız yüzde 5 olarak uygulanmaktadır. Bu faiz oranları ile kredi kullandırılan Türkiye'de başka bir kurum ya da kuruluş bulunmamaktadır"dedi.

Kooperatif kredilerine esnaf ve sanatkarların ilgisinin her geçen gün daha da arttığını ifade eden Başkan Demirgil, kredilerden yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkarların kooperatife müracaat etmelerini istedi.

Şarkışla Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Tinli kooperatifin faaliyetleri ve çalışmaları ile ilgili üyelere bilgiler aktarırken, genel kurulda yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetim kurulu raporunun okunmasının ardından, bilanço ve gelir,gider tabloları okundu. Daha sonra okunan raporlar ve hesaplar müzakere edildikten sonra yönetim ve denetim kurulları ibra edildi. 2015 yılı tahmini bütçesi görüşülerek karara bağlandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şarkışla Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinde Olağan Genel Kurul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement