Saros Ekonomi Zirvesi'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

Saros Ekonomi Zirvesi'ne Doğru

Enez'de düzenlenecek Saros Ekonomi Zirvesi'nde bölge ekonomisi konuşulacak.

13.05.2015 14:49

Enez'de düzenlenecek Saros Ekonomi Zirvesi'nde bölge ekonomisi konuşulacak.

Edirne Genç İşadamları Derneği Başkanı Hakan İnci, yaptığı açıklamada, zirvenin 15 - 17 Maysı tarihlerinde Enez'de düzenleneceğini anımsattı.

İlki Enez bölgesi için düzenlenecek zirvenin bir sonraki serilerinin diğer turizm bölgeleri  için de düzenlenebileceğini ifad eden İnci, şunları kaydetti:

"Toplantı bizim için gerçekten önemli. Enez'de ilkini gerçekleştirdiğimiz zirvenin önümüzdeki yıl umarım ikincisini Erikli-Yayla sahili için düzenleyebiliriz. Bölgenin ciddi anlamda yatırımcıya ihtiyacı var. Bu yüzden odalar ve yerel yönetimlerin ciddi adımlar atması gerekiyor.

Bize destek olan Eski Kırkpınar Ağası ve Altunhan Şirketler Grubu Başkanı Mustafa Altunhan'a, Keşan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'na  İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman'a,Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancıoğlu'na, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk'e, Edirne Ticaret Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt'a katkılarından ötürü teşekkür ederim."

Ekonomi Gazetecileri Derneği Trakya temsilcisi ve Edirne Genç İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesi Nevser Eraslan da Saros bölgesinin turizm potansiyelinin masaya yatırılacağını söyledi.

Zirve, 16 Mayıs Cumartesi günü EGİAD Başkanı İnci, Saros Bölgesi Otel ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Mustafa İşçimen, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in konuşmasıyla başlayacak, panelle devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saros Ekonomi Zirvesi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement