Satmak İçin Evinde Dört Kamyon Çöp Biriktirdi - Son Dakika
Güncel

Satmak İçin Evinde Dört Kamyon Çöp Biriktirdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çöplerin çıkarılma görüntüleri Suat Cevizhelvacı'nın açıklamaları Aydın'ın İncirliova İlçesinde "Arnavut" lakaplı Suat Cevizhelvacı (58) kendisine ait evde bir buçuk ayda 4 kamyon bir traktör çöp biriktirdi.

03.02.2016 18:31

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çöplerin çıkarılma görüntüleri

Suat Cevizhelvacı'nın açıklamaları

Aydın'ın İncirliova İlçesinde "Arnavut" lakaplı Suat Cevizhelvacı (58) kendisine ait evde bir buçuk ayda 4 kamyon bir traktör çöp biriktirdi. Biriktirdiği çöpleri hurdacıya satacağını söyleyen Cevizhelvacı koyacak yerim olmadığı için evde biriktirdiğini söyledi.

İncirliova Zafer Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bir evde çöp olması dolayısıyla rahatsız olan vatandaşlar belediyeyi arayarak ihbarda bulundu. İncirliova belediyesi ekipleri polisle birlikte o evin kapısını açarak içeriye girdi. Polis ve zabıta eve girdiklerinde evinin içerisinin çöplerle dolu olduğunu görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Belediye ekipleri evdeki çöplerin temizliğini yaparak traktör ve kamyonlarla evin içerisindeki çöpler alınmaya başlandı. Saatler süren çalışma sonucunda evin içerisinden bir traktör ve dört kamyon çöp çıktı.

Satmak İçin Evinde Dört Kamyon Çöp Biriktirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Satmak İçin Evinde Dört Kamyon Çöp Biriktirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement